Ingheţată de portocale

Printeaza

O reteta de inghetata de portocale din: frisca, suc de portocale, zahar pudra, zeama de lamai, apa si albus.

Ingrediente:Ingheţată de portocale

  • 500 ml frisca lichida
  • 250 ml suc de portocale
  • 6 linguri zahar pudra
  • zeama de la 3 lamai
  • 20 ml apa
  • 1 albus

 

Mod de preparare:

Baţi spumă albuşul cu zahărul pudră, adăugând din când în când apă. Baţi frişca spumă, apoi sucul de portocale şi zeama de lămâie. Pui compoziţia în forme de îngheţată, pe care le dai la conge­lator pentru 3-4 ore.

Ingheţată de portocale

Ingheţată de portocale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.