Îngheţată de iaurt cu fistic

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de ingheatata de iaurt cu fistic din: zahar tos, boabe de fistic si iaurt.

Ingrediente:Îngheţată de iaurt cu fistic

  • 100 g zahăr tos
  • 100 g boabe de fistic ( fără coajă )
  • 500 g iaurt grecesc, cu cel mai ridicat conţinut de grăsime, minus 85 g pe care le veţi folosi la budincă

 

Mod de preparare:

Se pun zahărul şi fisticul în robotul de bucătărie şi se amestecă până se obţin bucăţi fine. Se pune iaurtul într-un bol generos, apoi se adaugă amestecul din mixer.

Într-o primă etapă va părea gros, dar acordaţi-i aprox. 5 minute, amestecând din când în când în el, până ce zahărul se topeşte iar amestecul se subţiază.

Se răstoarnă într-un recipient şi se lasă cel puţin 6 ore sau peste noapte în congelator.

Îngheţată de iaurt cu fistic

Îngheţată de iaurt cu fistic

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.