Inghetata cu fructe si frisca

Printeaza

Inghetata cu fructe si frisca din: oua, zahar, fructe la alegere, frisca.

Inghetata cu fructe si frisca

Ingrediente:

  • 3 albuşuri
  • 200 g zahăr
  • 500 g fructe, la alegere
  • 500 g frişcă

Mod de preparare:

Baţi albuşurile cu puţlnălşare, până obţii o spumă tare. Adaugi treptat zahărul şi baţi bine, până,ce spuma stă pe tel.

Separat, speli fructele, le pasezi in blender, iar separat bati frisca tare. Amesteci toate cele trei compozitii, cu grija, apoi golesti compozitia intr-un recipient si il pui in congelator.

Amestci de 3 ori, in interval de 2 ore. Servesti inghetata după preferinţă, cu frişcă sau topping, napolitana, sau simplă. In cazul caiselor şi al piersicilor, storci zeama de la o lămâie. 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.