Inghetata de rosii pe bat

Printeaza

Inghetata de rosii pe bat din: rosii pasate, sos tabasco, sare cu aroma de telina, ulei de masline.

Ingrediente:Inghetata_de_rosii_pe_bat

  • 500 ml roşii pasate
  • 1 linguriţă sos picant Tabasco
  • 1 linguriţă sare cu aromă de ţelină
  • 2 linguri ulei de măsline

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă roşiile pasate cu ulei, sare şi sos Tabasco, folosind telul. Se toarnă amestecul în dispozitivul pentru cuburi de gheaţă al frigiderului sau chiar în dispozitive din silicon pentru preparat îngheţată pe băţ. Se dau o oră la congelator.

Se scoate din congelator dispozitivul de cuburi de gheaţă şi se înfige în fiecare cub câte o scobitoare; se mai dau la congelator cel puţin 2 ore.

Se scot cu grijă porţile de îngheţată de roşii şi se servesc la aperitiv, cu ţelină verde şi eventual un pahar cu gin sau vodcă.

Inghetata de rosii pe bat

Inghetata_de_rosii_pe_bat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.