Ingheţată de piersici

Printeaza

Ingheţată de piersici
Ingheţată de piersici

Ingrediente: 

  • 500 g piersici (sau caise)
  • 250 g zahăr
  • 300 g frişcă
  • 3 linguri suc de lămâie
  • 100 ml iaurt

 

Mod de preparare:

Piersicile se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe mici. Se presară cu zahăr pudră şi se fierb la foc mic până când siropul se leagă.

Se lasă să se răcească, apoi se pune sucul de lămâie, iaurtul şi frişca. Compoziţia se pune în forme de îngheţată şi să dă la frigider 3-4 ore.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.