Inghetata de cocos si migdale

Printeaza

Inghetata de cocos si migdale din: migdale, rom, lapte, iaurt, cocos.

Ingrediente:Inghetata de cocos si migdale

  • 50 g de migdale crude
  • 3 picături de esentă de migdale
  • 4 linguri de esentă de rom
  • 100 ml lapte degresat
  • două iaurturi mici 0% grăsimi (150 g)
  • 3 linguri de cocos răzuit
  • 2 linguri de îndulcitor pudră

 

Mod de preparare:

Inmoaie migdalele în esentă de rom diluată cu putină apă şi lasă-le o oră, până devin moi şi capătă o aromă de rom. Scurge migdalele, taie-le în bucătele mici şi amestecă-le cu restul de ingrediente, până când obtii o consistentă omogenă.

Pune inghetata într-un recipient incăpător, dă la congelator şi amestecă din 3 în 3 ore, pentru a nu se forma fulgi de gheată. Lasă inghetata peste noapte la congelator si serveşte în cupe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.