Inghetata de citrice cu frisca

Printeaza

Inghetata de citrice cu frisca din: portocală, lămâie, limettă, grepfrut,  zahăr pudră, frişcă.

Inghetata_de_citrice_cu_frisca

Ingrediente:

  •  1 portocală
  •  1 lămâie
  •  1 limettă
  •  1 grepfrut
  •  100 g zahăr pudră
  •  120 ml frişcă

Mod de preparare:

Se spală citricele cu apă fierbinte şi se şterg. Se rade coaja de la portocală, lămâie şi limette. Se storc fructele, împreună cu grepfrutul şi se adaugă coaja de citrice şi zahărul; se amestecă până se topeşte zahărul.

 Se adaugă frişca şi se bate până se întăreşte. Se repar­tizează în păhărele şi se lasă la congelator cca 1 oră. Apoi în mijlocul fiecărui păhărel se înfige câte un beţişor de lemn sau o linguriţă de plas­tic; se mai dă la congelator cel puţin 3 ore.

Inainte de servire se lasă să stea la temperatura ca­merei cca 5 min. pentfu a putea scoate mai uşor îngheţata din păhărele.

Inghetata de citrice cu frisca

Inghetata_de_citrice_cu_frisca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.