Inghetata de ciocolata cu menta si curmale

Printeaza

Inghetata de ciocolata cu menta si curmale din: ulei de nucă de cocos, nuci caju, curmale, cacao boabe, mentă proaspătă.

 

Ingrediente:Ingheta de ciocolata cu menta si curmale

  • 2 linguri de ulei de nucă de cocos, lichid
  • 1 ceaşcă de nuci caju
  • 1/3 ceaşcă de curmale
  • 1 lingură de cacao boabe
  • 2 linguri de mentă proaspătă, mărunţită

Mod de preparare:

Incălziţi uleiul de nucă de cocos până devine lichid, într-un vas cu apă caldă, timp de câteva minute.

Puneţi toate ingredientele într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.  Turnaţi compoziţia în tăvi sau forme pentru îngheţată. Congelaţi-o timp de trei ore, sau până se solidifică.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.