Inghetata de banane cu sos de afine

Printeaza

Inghetata de banane cu sos de afine din: banane, miez de nucă de cocos tânără, căpşuni, suc de nucă de cocos ţânără, esenţă de vanilie.

 

Ingrediente:

  • 3 banane întregi
  • 1/4 ceaşcă de miez de nucă de cocos tânără
  • 1/2 ceaşcă de căpşuni
  • 1/2 ceaşcă de suc de nucă de cocos ţânără
  • 1/2 linguriţă de esenţă de vanilie

 

Mod de preparare Inghetata de banane cu sos de afine:

Alegeţi banane bine coapte şi tăiaţi-le-în sferturi.

Puneţi bu­căţile într-o pungă de plastic cu fermoar şi congelaţi-le timp de minimum cinci ore.

Omogenizaţi bananele într-un blender.

Preparaţi un sos, amestecând miezul de nucă de co­cos, afinele, sucul de nucă dp cocos şi vanilia, până se omogenizează.

Puneţi bananele congelate în vase de servit şi presăraţi pe deasupra sosul de afine.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.