Ingheţată cu zmeură

Printeaza

 

Zdrobeşti 300 g zmeură, apoi o amesteci cu 6 linguri de zahăr şi 3 gălbenuşuri şi adaugi 100 ml şampanie (merge şi cu vin spumos). Separat, baţi spumă 3 albuşuri, le amesteci cu 200 g frişcă bătută şi le adaugi în compoziţia pregătită mai sus.

Torni apoi totul într-un vas şi o dai la congelator. După 2 ore, scoţi vasul, amesteci bine şi dai îngheţata din nou la congelator. După 3 ore o scoţi din nou şi amesteci. Când e gata o pui în cupe şi o decorezi cu zmeură.

 

Ingheţată cu zmeură

 

 

 

 

 

 

 

Pofta bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.