Inghetata cu nuca de cocos si fistic

Printeaza

Inghetata cu nuca de cocos si fistic din: miez de nucă de cocos tânără, nucă de cocos deshidratată, fistic, curmale.

Inghetata cu nuca de cocos si fistic

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de miez de nucă de cocos tânără
  • 1/4 ceaşcă de nucă de cocos deshidratată
  • 1/4 ceaşcă de fistic
  • 1/2 ceaşcă de curmale, curătate de sâmburi

 

 

 

 

Mod de preparare:

Puneţi toate ingredientele într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează. Transferaţi amestecul într-un aparat de îngheţată şi apli­caţi instrucţiunile de folosire.

Alternativ, congelaţi-o într-un container închis ermetic, apoi’amestecaţi sau omogenizaţi mixtura îngheţată până devine cremoasă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.