Inghetata cu lapte praf si capsune

Printeaza

Inghetata cu lapte praf si capsune din: oua, zahar, apa, lapte praf.

Ingrediente:Inghetata cu lapte praf si capsune

  • 8 ouă
  • 16 linguri zahăr
  • 2 căni
  • apă
  • 10 linguri cu vârf lapte praf

 

Mod de preparare:

Separi albuşul de gălbenuş. Gălbenuşul îl freci cu zahărul, apoi adaugi puţină apă (din cele două căni), să se subţieze compoziţia.

Pui 5 linguri de lapte praf, apoi puţină apă şi celelalte 5 linguri de lapte praf.

Această compoziţie o pui pe foc să dea un clocot. Laşi deoparte să se răcească bine.

Baţi albuşurile cu alte 4 linguri de zahăr şi le torni peste compoziţia cu gălbenuş. Amesteci bine.

Impărţi compoziţia în două şi într-o jumătate încorporezi căpşune zdrobite, amestecate cu zahăr.

Poţi turna compoziţia în cupe.

Inghetata cu lapte praf si capsune

Inghetata cu lapte praf si capsune

Pofta buna!


 

Poate te intereseaza si:

Inghetata cu spanac

Inghetata cu spanac din: spanac, banane, nuci, polen, vanilie. Ingrediente: 4 banane decojite şi tăiate felii 125 g nuci 2 linguri polen crud 10 g frunze de baby spanac 1 linguriţă esenţă de vanilie 2 linguri pudră de matcha   Mod de preparare: Se pun bananele într-un recipient cu capac şi se lasă la congelator […]

Inghetata de pepene galben cu frisca

Inghetata de pepene galben cu frisca

Inghetata de pepene galben cu frisca din: pulpa de pepene galben, zahar, frisca. Ingrediente: 500 g pulpă de pepene galben 3 linguri zahăr 200 ml frişcă lichidă       Mod de preparare: Pulpa de pepene pasată bine cu blenderul vertical se pune într-un vas pe foc mic şi se lasă până scade, amestecând continuu; se […]

 

Inghetata cu avocado

Inghetata cu avocado din: avocado, zahar, lime. Ingrediente: 200 ml apă 100 g zahăr 2 avocado 2 linguri suc de lime     Mod de preparare: Se amestecă 200 ml apă cu 100 g zahăr pe foc mediu, până se topeşte zahărul. Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească. Se curăţă […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • inghetata cu lapte praf

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.