Inghetata cu ciocolata

Printeaza

Inghetata cu ciocolata din: suc de fructe, fructe uscate, iaurt, smantana, miere, ciocolata naturala.

Ingrediente:Inghetata_cu_ciocolata

  • 120 ml suc de fructe de sezon
  • 50 g fructe uscate dulci
  • 50 g iaurt natural
  • 50 g smantana
  • 130 g miere
  • 30 g ciocolata naturala

 

Mod de preparare:

Sucul de fructe se combină cu fructele uscate. Se adaugă iaurt, frişcă, miere si se mixează bine.

Puneţi si ciocolata si turnaţi în forme de plastic sau vafe. Lăsaţi la conge­lator 5 ore. Deasupra se poate pune o cuvertură de ciocolată.

Inghetata cu ciocolata

Inghetata_cu_ciocolata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.