Inghetata cu bezea, piersici si topping de zmeura

Printeaza

Inghetata cu bezea, piersici si topping de zmeura din: îngheţată de vanilie simplă, bezea (din comerţ), mpiersici coapte, topping de zmeură, alune sau migdale.

Ingrediente:Inghetata cu bezea, piersici si topping de zmeura

  • 500 g îngheţată de vanilie simplă, din comerţ
  • 100 g bezea (din comerţ) sfărâmată
  • 2-3 piersici coapte (fără coajă şi sâm­buri)
  • topping de zmeură (din comerţ)
  • câteva alune sau migdale pentru decor sau fulgi de ciocolată

 

Mod de preparare:

Amesteci îngheţata cu piersicile şi bezeaua până la omogeni­zare perfectă.

Apoi pui îngheţata în cupe de îngheţată, torni toppingul de zmeură, ornezi cu alune, migdale sau fulgi de cio­colată şi dai cupele la congelator timp de 1 oră, pentru a se întări.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.