Inghetata de cocos
PrinteazaInghetata de cocos din: lapte de cocos, crema de branza, zahar pudra, smantana dulce, zeama de lamaie, portocale, kiwi, carambola, unt, zahar brun.
- 250 ml lapte de cocos
- 250 g crema de branza
- 85 g zahar pudra
- 125 ml smantana dulce
- 1 lingura cu zeama de lamaie
- 1 portocala
- 1 kiwi
- 1 carambola (fruct steluta)
- 50 g unt
- 1 lingurita cu zahar brun
Mod de preparare:
Compoziţia astfel obţinută toarn-o într-o formă. Las-o la congelator 3-4 ore. Ca îngheţata să fie cremoasă, amestec-o din când în când, pentru a nu se forma ace de gheaţă.
Intre timp, topeşte untul împreună cu zahărul brun, Adaugă fructele curăţate şi tăiate în bucăţele şi lasă-le 2-3 minute. Serveşte îngheţata alături de amestecul de fructe răcorite.
Inghetata de cocos
Pofta buna!