Inghetata de cocos

Printeaza

Inghetata de cocos din: lapte de cocos, crema de branza, zahar pudra, smantana dulce, zeama de lamaie, portocale, kiwi, carambola, unt, zahar brun.

Ingrediente:Inghetata_de_cocos

  • 250 ml lapte de cocos
  • 250 g crema de branza
  • 85 g zahar pudra
  • 125 ml smantana dulce
  • 1 lingura cu zeama de lamaie
  • 1 portocala
  • 1 kiwi
  • 1 carambola (fruct steluta)
  • 50 g unt
  • 1 lingurita cu zahar brun

 

Mod de preparare:

Compoziţia astfel obţinută toarn-o într-o formă. Las-o la congelator 3-4 ore. Ca îngheţata să fie cremoasă, amestec-o din când în când, pentru a nu se forma ace de gheaţă.

Intre timp, topeşte untul împreună cu zahărul brun, Adaugă fructele curăţate şi tăiate în bucăţele şi lasă-le 2-3 minute. Serveşte îngheţata alături de amestecul de fructe răcorite.

Inghetata de cocos

Inghetata_de_cocos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.