Inghetata cu cirese si frisca

Printeaza

Inghetata cu cirese si frisca din: cireşe, oua, zahar vanilat, smantana, frisca batuta.

Inghetata_cu_cirese_si_frisca

Ingrediente:

  • 300 g cireşe
  • 3 ouă
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 180 g zahăr tos
  • 180 g smântână
  • 50 g frişcă bătută

Mod de preparare:

Scoţi sâmburii cireşelor şi le pa­sezi, păstrând sucul. Baţi foarte bine ouăle cu zahărul tos şl cu za­hărul vanilat.

Peste spuma de ouă, adaugi prin răsturnare smântână, sucul cireşelor şi jumătate din cireşele pasate.

Pui compoziţia într-o caserolă şi o dai la congela­tor, amestecând din când în când.  Ornezi îngheţata cu un moţ de frişcă şi cu 2-3 cireşe întregi.

Inghetata cu cirese si frisca

Inghetata_cu_cirese_si_frisca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.