Inele de calamar cu sare şi piper

Printeaza

Incinge 500 ml ulei de floarea soarelui intr-un vas. într-un bol, pune 3 linguri făină, 6 linguri mălai, 1 linguriţă sare, 2 linguriţe boia iute şi 1/2 linguriţă chili. Unge 500 g inele de calamar cu 1 ou bătut şi apoi tăvăleşte inelele in amestecul de făină.

Prajeste in uleiul bine incins 2 minute, pe rand, pana cand se rumenesc bine. Amesteca 6 linguri de maioneza cu 1/2 catel de usturoi zdrobit si serveste alaturi de calamar, cu felii de lamaie pentru stors deasupra.

Inele de calamar cu sare şi piper

Inele de calamar cu sare şi piper

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.