Iepure de casa gatit frantuzeste

Printeaza

Iepure de casa gatit frantuzeste

Ingrediente:Iepure de casa gatit frantuzeste

  • 1 iepure
  • 1 lingură făină
  • 2 ouă
  • 250 g unt sau margarina
  • 250 g orez
  • 1 lămaie

Mod de preparare:

Iepurele se taie bucăţi, se sotează cu unt apoi se adaugă 3/4 litru supă din oasele de iepure.

Separat, se pun la foc într-un vas, 100 g unt, făină şi se fierb cu supa circa 10 minute. Se amestecă bine cu 2 gălbenuşuri şi zeamă de lămîie.

Acest sos se pune pe bucăţile de carne fiartă. Se serveşte fierbinte în platou adînc ojdată cu pilaful făcut cu unt, orez şi supă din oase de iepure.

 

Pofta buna

!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.