Iepure de casa florentin

Printeaza

 Iepure de casa florentin

Ingrediente:Iepure de casa florentin

  • 1 iepure
  • sare
  • piper
  • nucşoară
  • 5căţei usturoi
  • 250 g margarină
  • 1 1/4 kg spanac
  • 3 ouă
  • 1 lingură făină
  • 1 pahar lapte
  • 80 g afumătură

 

Mod de preparare:

Se taie iepurele bucăţi, se aşază în cratiţă cu 100 g margarină costiţa se frige pe plită în cratiţă cu capac, la foc moderat.

Separat se face o budincă de spanac în formă înaltă. Cînd budinca este gata se răstoarnă pe platou ro­tund şi se anturează cu iepurele fript şi sosul stropit cu mujdei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.