Iepure de casa cu mazare

Printeaza

 Iepure de casa cu mazare

Ingrediente:Iepure de casa cu mazare

  • 1 iepure
  • 250 g unt sau margarina
  • 1 kg mazăre aleasă
  • 10 g zahăr
  • sare
  • 250 g arpagic
  • 1 legătură verdeaţă

 

Mod de preparare:

Iepurele se taie în bucăţi egale, se dau prin făină şi se prăjesc puţin în unt.

Cînd au fiert pe jumătate, se adaugă mazărea fiartă 5 minute cu arpagicul, sotat şi se mai fierb împreună încă circa 20-25 minute, pînă ce a scăzut suficient.

Se serveşte pe platou adine, presărat cu mărar tocat şi crutoane prăjite din franzelă.

 

Pofta buna

!

1 comentariu

  1. Bun iepurele!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.