Iepure de casa cu masline verzi

Printeaza

 Iepure de casa cu masline verzi

Ingrediente:Iepure de casa cu masline verzi

  • 1 iepure
  • 250 g măsline
  • 150 g ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură bulion
  • 1 pahar vin
  • 1 lămaie
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • cimbru
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se taie bucăţi egale: spinarea, pulpele, iar cu restul se face sosul. Se dau prin făină, se prăjesc, se aşază într-o cratiţă cu măslinele fără sîmburi.

Sepa­rat se face sosul din făină, ulei şi zarzavatul pasat din supă, se stinge cu supa din resturile de iepure se strecoară peste bucăţile de iepure prăjit şi se fierbe împreună circa 40 minute la care se mai adaugă vinul, bulionul şi cimbrul.

Cînd este gata se aşază pe platouri şi se pun deasupra feliuţe de lămîie şi ver­deaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.