Iepure de casa cu castane

Printeaza

 Iepure de casa cu castane

Ingrediente:Iepure de casa cu castane

  • 1 iepure
  • 700 g castane
  • 20 g zahăr
  • sare
  • 1 lingură făină
  • 150 g margarina sau altă grăsime

 

Mod de preparare:

Se aşază iepurele în tavă, cu grăsime, sare şi se dă la cuptor încins circa 35-40 minute. Cînd este gata şi rumenit se scoate din tavă, se face sosul cu făină. După ce s-a rumenit, se stinge şi se fierbe cu supă de iepure.

Separat se curăţă castanele, se fierb acoperit cu puţină supă şi unt, cu băgare de scamă să nu se fărame, se leagă la urmă cu 1/2 din sosul de friptură şi puţin zahăr ars.

Se taie artistic iepurele fript, pe platou garnisit cu castanele. Se serveşte cu sos separat, eventual şi salată de varză roşie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.