Iepure de casa calit cu ciuperci

Printeaza

 Iepure de casa calit cu ciuperci

Ingrediente:Iepure de casa calit cu ciuperci

  • 1 iepure
  • 250 g arpagic
  • 400 g ciuperci sau bureţi
  • sare
  • 1 lingură făină
  • 200 g ulei sau grăsime
  • 1 legătură mărar
  • 1 lingură bulion
  • vin
  • 2 cepe
  • puţin zarzavat

 

Mod de preparare:

Se taie iepurele bucăţi egale, care se prăjesc date prin făină. Separat se prăjeşte ceapa, zarzavatul, făina.

Cind s-au rumenit, se stinge şi se fierbe circa 20 minute cu supă, bulion, sare şi se strecoară pe carnea prăjită, se mai fierbe împreună cu ciupercile, arpagicul sotat, vin, piper, circa 30 minute, se aşază pe platou cu mărar tocat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.