Iepurasi cu cocos

Printeaza

Iepurasi cu cocos din: biscuiti, lapte, cacao, nuca, cocos, esenta de rom, zahar, bombonele colorate, migdale, ciocolata.

Ingrediente:Iepurasi cu cocos

  • 300 g biscuiţi
  • 100 ml lapte
  • 100 g Unirea Original cu Unt
  • 2 linguri cacao
  • 50 g miez de nucă
  • 100 g nucă de cocos
  • 1 Esenţă Unirea de Rom
  • 5 linguri zahăr
  • bombonele colorate
  • 50 g migdale crude
  • 20 g ciocolată cu lapte
  • 50 g ciocolată albă

 

Mod de preparare:

Fierbi laptele împreună cu 100 g Unirea Original cu Unt, adaugi zahărul şi cacaua şi continui fierberea până ce amestecul dă în clocot, apoi torni compoziţia fierbinte peste biscuiţii sfărâmaţi.

Adaugi 1 Esenţă Unirea de Rom, nuca măcinată şi amesteci bine. Cu mâna umedă formezi bulgăraşi, pe care îi dai prin nucă de cocos şi îi aşezi în coşuleţe de hârtie (sau după preferinţe). Tai migdalele pe jumătate, şi cu ajutorul lor formezi urechile.

Boticul îl faci din bomboane colorate, pe care le lipeşti, folosind ciocolată albă topi­tă, iar ochii îi desenezi cu picături de ciocolată cu lapte, de asemenea topită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.