Idei pentru masa de Revelion

Printeaza

Retete pentru Revelion:

Retete pentru revelion

 

Ruladă de curcan cu brânză

Rulada_de_curcan_cu_branzaRuladă de curcan cu brânză din: piept de curcan, branza de vaci, ceapa, sunca, patrunjel, oua, sare, piper. Ingrediente: 1 piept de curcan 250 g branza de vaci 1 ceapa 4 felii de sunca 2 oua 1 legatura de patrunjel sare piper   Mod de preparare: Taie pieptul de curcan în aşa fel încât să…

Read more »

 

Piept de pui umplut cu lămâie, capere şi ardei iute

Piept_de_pui_umplut_cu_lamâie_capere_si_ardei_iutePiept de pui umplut cu lămâie, capere şi ardei iute din: piept de pui, ricotta, coaja de lamaie, parmezan, capere, fulgi de ardei iute, ulei de masline, usturoi, rosii, patrunjel si piure. Ingrediente: 2 piepti de pui cu piele 4 linguri de ricotta coaja rasa de la 1 lamaie 2 linguri de parmezan ras 1 lingurita…

Read more »

 

Piept de pui umplut cu lămâie, capere şi ardei iute

Piept_de_pui_umplut_cu_lamâie_capere_si_ardei_iutePiept de pui umplut cu lămâie, capere şi ardei iute din: piept de pui, ricotta, coaja de lamaie, parmezan, capere, fulgi de ardei iute, ulei de masline, usturoi, rosii, patrunjel si piure. Ingrediente: 2 piepti de pui cu piele 4 linguri de ricotta coaja rasa de la 1 lamaie 2 linguri de parmezan ras 1 lingurita…

Read more »

 

Reteta zilei: Creveti in sos picant

Creveti_in_sos_picant_06Creveti in sos picant din: unt, ulei de masline, usturoi, suc de lamaie, busuioc, boia de ardei, sos iute, piper negru, patrunjel, ceapa verde, creveti, paine.   Ingrediente sos: ½ bucata unt 1/3 cana ulei de masline 3 linguri de usturoi tocat 3 linguri suc de lamaie 3 linguri busuioc 2 linguri de boia de…

Read more »

Reteta zilei: Inghetata delicioasa de capsuni

Inghetata_delicioasa_de_capsuni_15Inghetata delicioasa de capsuni din: capsuni, zahar, suc de lamaie, lapte integral, amidon, crema de branza, sare, smantana, sirop de porumb, lapte batut. Ingrediente: 9 capsuni, feliate 2 cani zahar 3 linguri suc de lamaie 1 1/2 cani de lapte integral 2 linguri de amidon 1 cutie crema de branza 1/8 lingurita de sare 1…

Read more »

 

Reteta zilei: Salata picanta de fasole cu ton

Salata_picanta_de_fasole_cu_ton_05Salata picanta de fasole cu ton din: suc de lamaie, sos de ardei iute, ulei de masline, sare, piper, fasole, ton, ardei iute, patrunjel.   Ingrediente: 2 linguri suc de lamaie proaspat stors 1 lingura sos de ardei iute 5 linguri ulei de masline sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust 1 cutie fasole…

Read more »

Reteta zilei: Frigarui de pui cu sos de arahide

Frigarui_de_pui_cu_sos_de_arahide_07Frigarui de pui cu sos de arahide din: piept de pui, iaurt, usturoi, unt de arahide, otet de vin de orez, praf de curry, sare, piper. Ingrediente: 4 bucati piept de pui, dezosat Ingrediente pentru marinata: 1 ceasca iaurt 2 catei de usturoi, taiati sferturi 2 linguri de unt de arahide 2 linguri otet de…

Read more »

Reteta zilei: Desert rece cu alune

Desert_rece_cu_alune_14Desert rece cu alune din: fulgi de ciocolata, alune, minibezele.   Ingrediente: 300 gr fulgi de ciocolata 1 3/4 cesti alune sarate, tocate 1 1/2 cesti minibezele     Mod de preparare: Topiti fulgii de ciocolata la microunde sau bain-marie. Transferati intr-un castron si lasati sa se raceasca timp de 5 minute. Adauga 1 1/2…

Read more »

 

Reteta zilei: Pui la rotisor

Pui_la_rotisor_10Pui la rotisor din: pui, sare, zahar brun, ceapa rosie, usturoi, coriandru, piper, sos barbeque.   Ingrediente: 1 pui de aproximativ 4 kg 3/4 ceasca de sare 1/2 cana de zahar brun 1 ceapa rosie 3-4 catei de usturoi 1/2 cana coriandru Piper negru proaspat macinat Sos barbeque   Mod de preparare: Spalati bine puiul…

Read more »

 

Reteta zilei: Salata cu legume calde

Salata_cu_legume_calde_05Salata cu legume calde din: salata mixta, dovlecel, ciuperci, rosie, ulei de masline, piper, otet balsamic, praf de usturoi.   Ingrediente: 2 cani de salata mixta 1 dovlecel mic, ras 5 ciuperci, feliate 1 rosie, tocata Ulei de masline piper 1 lingurita otet balsamic un varf de cutit de praf de usturoi   Mod de…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.