Icre la cuptor
PrinteazaIcre la cuptor
- 3 cepe potrivite
- ulei
- 2 linguri pastă de tomate
- 350-400 g icre de caras sau de crap
- 1 pahar lapte
- 5 ouă
- 1 linguriţă sare
- piper
- 3-4 legături mărar
Mod de preparare:
Tai ceapa mărunt, o înăbuşi în 5-6 linguri de ulei, adaugi pasta de tomate, apoi icrele şi amesteci bine pentru a se desface icrele.
Dai deoparte de pe foc şi adaug laptele, sarea, piperul, ouăle bătute şi mărarul tocat. Intr-un vas termorezistent sau într-o tavă unsă cu puţin ulei, torni compozitia, o dai la cuptor si o lasi la foc potrivit. Este gata cand aprins deasupra o crusta.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/icre-la-cuptor html
Foarte interesanta reteta de icre