Icre din pesmet

Printeaza

 

Pesmetul, ca să nu-l mai cum­peri, îl faci aşa: când rămâne o bucată de pâine, o pui la uscat şi apoi într-un ştergar mai gros şi atâta baţi cu sucitorul, până se face praf.

După aceea dai prin sită, să dev­ină mai finuţ. Când e gata pesmetul poţi face icrele din pesmet aşa:

Amesteci 6 linguri de pesmet cu un gălbenuş de ou şi o linguriţă de muştar, după care pui pe rând ulei. Storci şi puţină zeamă de lămâie.

Baţi şi condimentezi cu piper, boia, condimente şi, cine doreşte, după gust, ceapă sau usturoi tăiat finuţ.

Icre din pesmet

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • icre cu pesmet
  • salata de icre cu pesmet

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.