Icre de post

Printeaza

Se pun la fiert 300-400 g apa, cand da in clocot se presara in ploaie 100-150 g gris. Se pune pentru culoare 1/2 lingurita de boia dulce si se amesteca pana se omogenizeaza.

Dupa ce se raceste se adauga 100 g ulei, putin cate putin. Se pune ceapa tocata marunt, sare si piper dupa gust. Se acreste cu zeama de lamaie.

Icre de post

Icre de post

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • icre de post
  • icre de post din gris
  • icre de post cu gris

2 comentarii

  1. Pafta buna, dar icrele nu le puneti?:)

  2. Astea sunt icre false din gris.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.