Icre de fasole cu lamaie

Printeaza

Icre de fasole

Ingrediente:Icre de fasole cu lamaie

  • 400 g fasole uscată
  • 1 lămâie
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se fierbe fasolea. Când este bine fiartă şi scăzută de zeamă, se mixează sau se bagă în blender pentru a obţine o pastă fină.

Se pune într-un castron se adaugă sare, ulei, ceapa tocată foarte fin şi suc de lămâie, în funcţie de gustul fiecăruia, şi se amestecă bine.

Se aşază pe un platou, se garniseşte cu măsline, pătrunjel verde şi feliuţe de lămâie.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Tineti-mi pumnii. Ma apuc sa fac pentru prima data

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.