Iahnie de vinete cu oregano

Printeaza

Iahnie de vinete cu oregano din: vinete, ceapa, rosii, ulei de masline, usturoi, zeama de lamaie, oregano.

Ingrediente:Iahnie_de_vinete_cu_oregano

  • 2 vinete
  • 2 cepe
  • 5 rosii
  • 30 ml ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • zeama de lamaie
  • oregano sau busuioc uscat

 

 

Mod de preparare:

Vinetele, fără a fi curăţate de coajă, se taie cubuleţe care se călesc în ulei până capătă o uşoară rumeneală.

Adăugaţi roşiile tăiate felii şi ceapa călită separat şi lăsaţi să fiarbă totul acoperit.

La final adăugaţi usturoiul tăiat, zeama de lămâie şi oregano. Preparatul se poate mânca şi rece.

Iahnie de vinete cu oregano

Iahnie_de_vinete_cu_oregano

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.