Iahnie de fasole cu cimbru

Printeaza

Iahnie de fasole cu cimbru din: fasole uscata, ceapa, morcovi, usturoi, foi de daifn, sare, piper, boia, cimbru.

Ingrediente:Iahnie_de_fasole_cu_cimbru

  • 1/2 kg fasole uscata
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1-2 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • boia
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Fasolea se pune la înmuiat în apă fără sare cu o seara înainte de a fi pregătită; Se pune la fiert în apă clocotită şi se schimbă apa de 2 ori;

Se pun la fiert şi 2 morcovi şi 2 cepe tăiate mărunt; Se toacă o ceapă si usturoiul şi se călesc puţin în ulei.

Se adaugă sare, piper şi boia. Se toarnă compoziţia într-un vas termorezistent, se pune deasupra fasolea fiartă, fără zeamă, şi se presară cimbru.

Se bagă 30 min la cuptor.

Iahnie de fasole cu cimbru

Iahnie_de_fasole_cu_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.