Iahnie de fasole cu carne de vita

Printeaza

Iahnie de fasole cu carne de vita din: ceapa, morcov, telina, ulei, cartofi, bulion, boia, cimbru, cub supa de legume, apa fierbinte, chili, usturoi, sare, piper, boabe de fasole din conserva si carne fiarta de vita.

Iahnie_de_fasole_cu_carne_de_vita

 

Ingrediente:

  • 2 cepe curăţate
  • 1 morcov
  • 1 fir ţelină verde
  • 2 linguri ulei
  • 2 cartofi mari
  • 1 lingură bulion
  • 1 praf boia
  • 1 praf cimbru uscat
  • 1 cub supă de legume
  • 1200 ml apă fierbinte
  • 1 praf chili
  • 2 căţei de usturoi
  • sare, piper
  • 500 g boabe de fasole din conservă
  • 250 g carne fiartă de vită

 

Mod de prepare:

Se curăţă legumele, se taie mărunt şi se călesc în ulei. Apoi se adaugă cartofii decojiţi şi tăiaţi cuburi. Se prăjesccu restul de legume şi se adaugă bulion, boia şi cubul de supă sfărâmat. Se toarnă apa fierbinte.

Se fierbe cca 20 min., apoi se pasează uşor legumele în supă. Se condimentează cu chili, usturoi pisat, cimbru; sare şi piper. Se adaugă boabele de fasole scurse de zeama din conservă şi carnea tăiată mărunt. Se încălzesc toate împreună câteva minute şi se serveşte mâncarea cu pâine.

 

Iahnie de fasole cu carne de vita

Iahnie_de_fasole_cu_carne_de_vita

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.