Iahnie de fasole cu carnati oltenesti

Printeaza

Iahnie de fasole cu carnati oltenesti

Iahnie de fasole cu carnati oltenesti

Ingrediente:

  • 1 kg fasole
  • 400 g ceapă
  • 500 ml ulei
  • 1 lingură condimente
  • 1 kg cârnaţi olteneşti
  • 1 le­gătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli fasolea aleasă şi o laşi la înmuiat în apă o zi. O pui la fiert în apă fierbinte. Când e fiartă pui ceapa cu ulei şi puţină apă la înă­buşit, adaugi bulionul şi condimentele, după care torni peste fasole în cratitaă.

Dai în câteva clocote. Când e totul gata, opreşti focul şi pui verdeaţa tocată mărunt

 

Iahnie de fasole cu carnati oltenesti

Iahnie de fasole cu carnati oltenesti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.