Iahnie de fasole cu carnati afumati

Printeaza

Iahnie de fasole cu carnati afumati din: ulei, carnati afumati, morcov, telilna, ardei, ceapa, rosii, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Iahnie de fasole cu carnati afumati

  • 150 ml ulei
  • 5-6 cprnaţi afumaţi
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă
  • 2 roşii
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 3 crenguţe cimbru

 

Mod de preparare:

Speli bine fasolea, o pui la fiert şi schimbi apa după ce clocoteşte.

Cureţi legumele şi le toci mărunt, apoi le căleşti în ulei, mai puţin roşia şi ardeiul. Când fasolea este fiartă, adaugi legumele călite, împreună cu roşia şi ardeiul tocate mărunt şi laşi pe foc 10 minute. Adaugi sare, piper, cimbru şi pătrunjel tocate mărunt.

Prăjeşti cârnaţii, îi pui într-un vas termorezistent, torni fasolea peste ei şi dai vasul la cuptor timp de 15 minute.

Serveşti iahnia cu ardei copţi sau cu gogoşari în oţet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.