Iahnie de fasole cu afumatura

Printeaza

Iahnie de fasole cu afumatura

Ingrediente:Iahnie de fasole cu afumatura

  • 300 gr fasole
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • afumatura (cirnacior, kaiser, ciolan sau costita afumata)
  • condimente
  • 3 linguri bulion

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert fasolea, inmuiata din ajun. Dupa aproximativ 30 de minute, se adauga afumatura (daca e ciolan afumat, se pune la fiert inca de la inceput).

Se taie ceapa solzisori, se caleste in ulei si cind fasolea e aproape fiarta, se adauga ceapa, cu uleiul si cu bulionul. Dupa gust se pun condimentele.

Se fierbe pina ce fasolea e bine fiarta. Atentie cind se amesteca in oala, sa nu se sfarime boabele.Se serveste presarata cu marar si patrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.