Iahnie de fasole boabe cu costita

Printeaza

Iahnie de fasole boabe cu costita din: fasole, morcovi, foaie de dafin, ceapa, patrunjel, sare, piper, bulion, costita, ulei.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Iahnie de fasole boabe cu costita

  • 500 g fasole albă uscată
  • 2 morcovi
  • 1 foaie de dafin
  • 2 cepe
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 1 lingură de bulion pastă
  • 150 g costiţă
  • 120 g ulei

 

Mod de preparare:

Fasolea se spală şi se lasă în apă rece cîteva ore. Se pune la fiert. După 10 minute de fiert se strecoară şi se pune din nou la fiert cu 2 l apă fierbinte.

Pe parcurs se pune zarzavatul tăiat şi dafinul. Costiţa se taie, se sotează cu ceapa tocată, ulei şi se stinge cu 1 /4 1 zeamă de fasole şi bulion.

Cînd fasolea este fiartă bine se amestecă cu costiţa sotată şi se mai lasă să fiarbă circa 15 minute la foc domol.

Iahnia se serveşte şi rece gătită cu ulei şi fără costiţă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • iahnie de fasole cu costita
  • iahnie de fasole boabe

1 comentariu

  1. Bianca Varlan

    o nebunie este iahnia de fasole

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.