Iahnie de dovlecei cu verdeata si cimbru

Printeaza

Iahnie de dovlecei cu verdeata si cimbru din: dovlecei, ceapa, ulei, bulion, cimbru, foi de dafin, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:Iahnie_de_dovlecei_cu_verdeata_si_cimbru

  • 5 dovlecei
  • 3 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri bulion
  • cimbru
  • foi de dafin
  • verdeata
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli dovleceii, îi dai pe râzătoare, îi căleşti în ulei şi îi scoţi apoi în farfurie. In uleiul rămas căleşti ceapa tocată mărunt, apoi adaugi bulionijl şi stingi cu o ceaşcă cu apă.

Adaugi dovleceii, verdeaţa tocată mărunt, foile de dafin, cimbru şi potriveşti gustul de sare şi piper.

Iahnie de dovlecei cu verdeata si cimbru

Iahnie_de_dovlecei_cu_verdeata_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.