Iahnie de cartofi

Printeaza

Iahnie de cartofi din: cartofi, ceapa, ardei iute, ulei, bulion, faina, foi de dafin, sare.

Ingrediente:Iahnie de cartofi

  • 1 kg cartofi
  • 150 g ceapa
  • 10 g boia de ardei iute
  • 60 ml ulei
  • 50 g bulion
  • 1 lingura faina
  • 2-3 foi de dafin
  • sare dupa gust

 

Mod de preparare:

Ceapa, tocata marunt, se prajeste in ulei. Se stinge cu bulionul desfacut in putina apa. Se adauga apoi boiaua de ardei, sarea si foile de dafin.

Se pune apoi o lingura de faina. Se mtroduc cartofii, curatati de coaja, spalati si taiati cubulete. Se fierb 30 de minute.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Iahnia mereu e buna. Asta e si mai usor de facut decat iahnia de fasole

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.