Iahnie de cartofi cu marar

Printeaza

Iahnie de cartofi cu marar din: cartofi, ceapa, ulei, bulion, marar, ardei, sare, piper.

Ingrediente:Iahnie de cartofi cu marar

  • 1/2 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri bu­lion
  • 1 legătură de mărar
  • foi de dafin
  • 1 ardei iute (boia de ardei iute)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă, se toacă mărunt, se înăbuşă în ulei cu puţină apă, apoi se adaugă 2 căni de apă, sare, boabe de piper, foi de dafin, ardei iute tăiat şi se lasă 2-3 minute la fiert.

Apoi se adau­gă cartofii curăţaţi şi tăiaţi bucăţi mari şi se fierb 20 de minute. Când sunt fierţi cartofii, se adaugă bulionul şi se mai fierb 5 minute.

La sfârşit se adaugă mărarul tocat mărunt. Se serveşte rece.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.