Iahnie cu carnati, kaizer si carne de porc

Printeaza

Iahnie cu carnati, kaizer si carne de porc din: carne de porc, kaizer, carnati afumati, fasole alba, usturoi, ceapa, pasta de tomate bouquet garni, sare si piper.

Ingrediente:Iahnie_cu_carnati_kaizer_si_carne_de_porc

  • 300 g carne de porc
  • 250 g kaizer
  • 300 g carnati afumati
  • 500 g fasole alba
  • 50 g untura
  • 5 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 bouquet garni (patrunjel, frunze de dafin si rozmarin)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pui la înmuiat fa­solea de seara, o clă­teşti în apă rece şi o pui la fiert. Schimbi pe parcursul fierbem apa de două-trei ori. Ultima dată, acoperi fasolea cu 2,5 litri de apă caldă, pui ceapa şi usturoiul tocate, kaizerul tăiat bucăţi şi bo-uquetul garni. Acoperi cu un capac şi laşi |ă Fiarbă circa 15 minute.

Intr-o tigaie, prăjeşti în untură carnea de porc tăiată cuburi, torni totul peste fasole, adaugi şi carnaţii tăiaţi bucăţi şi laşi să fiarbă fără capac circa 15 minute.

Adaugi pasta de tomate, condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi mai laşi, la foc mic, 15 minute, până când totul este bine pătruns. Scoţi bouquetul garni şi o serveşti.

Iahnie cu carnati, kaizer si carne de porc

Iahnie_cu_carnati_kaizer_si_carne_de_porc

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce pofta mi ai facut de o iahnie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.