Humus cu legume la gratar

Printeaza

Humus cu legume la gratar din: legume, naut, usturoi, zeama de lamaie, ulei de masline, lipii, ridichi, morcovi si telina.

Ingrediente:Humus_cu_legume_la_gratar

  • 350 g de legume fripte pe gratar (ardei, vinete, dovlecei)
  • 400 g naut din conserva, scurs
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 2 lipii, prajite si taiate fasii
  • 100 g de ridichi
  • 2 morcovi, taiati bastonase
  • 3 tulpini de telina

 

Mod de preparare:

Mărunţeşte legumele fripte împreună cu năutul (păstrează câteva boabe deoparte), usturoiul şi zeama de lămâie într-un robot de bucătărie. Asezonează şi mixează până obţii oconsistenta pastoasa.

Pune totul intr-un bol si presara peste el boabele de naut pastrate, apoi stropeste-l cu uleiul de masline. Serveste-l cu felii de lipii, ridichi, morcovi si telina.

Humus cu legume la gratar

Humus_cu_legume_la_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.