Hummus

Printeaza

 

Hummus

Ingrediente:Hummus

  • 300 g boabe de humus fără coajă
  • o ceaşcă de ulei de susan
  • un căţel de usturoi pisat
  • zeama de la două lămâi
  • 4 linguri de uleii de măsline
  • sare şi piper alb după gust

 

Mod de preparare:

Se pun boabele de năut la înmuiat până a doua zi. Se lasă la fiert aproximativ 30 de minute, iar când sunt fierte se scurg, se păstrează o jumătate de pahar de apă fiiartă şi se mixează bine năutul.

Se adaugă sarea, piperul, usturoiul, zeama de lămâie, uleiul şi se omogenizează compoziţia până devine o pastă.


 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.