Hummus cu legume

Printeaza

Hummus cu legume din: naut, ulei, apa, lamaie, pasta miso.

Ingrediente:Hummus cu legume

  • 1 conservă de nâut
  • 50 ml ulei de măsline
  • 1 lingură apâ rece
  • zeama de la 1/2 lâmâie
  • 2 1/2 linguri pastâ albâ miso

 

Mod de preparare:

Mărunteşte in blender 1 conservă de nâut, scurs de lichid şi clătit sub jet de apă rece, cu 50 ml ulei de măsline, 1 lingură apâ rece, zeama de la 1/2 lâmâie şi 2 1/2 linguri pastâ albâ miso, până când pasta e omogenă.

Serveşte cu lipie şi legume crude, tăiate segmente.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.