Hrean ardelenesc

Printeaza

Hrean ardelenesc

Ingrediente:Hrean ardelenesc

  • 3 linguri hrean ras
  • 200 ml smântână
  • 1 lingură oţet
  • 1 lingură miere
  • 1 linguriţă sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă rădăcinile de hrean, se rad mărunt spre pastă. Se freacă cu smântână se adaugă oţet, miere, sare .

Se serveşte imediat, altfel îşi pierde vlaga. Merge ca uns cu rasolul de vită şi găină, crenvurştii, micii şi chiar cu grătarele de vită, pui, porc.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • sos de hrean ardelenesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.