Hot Dogs cu ceapa prajita

Printeaza

O reteta de hod dogs cu ceapa prajita din: telina, ceapa, ulei de masline, rosii in suc, praf de chilli, zahar, sos worchershire, votca, carnaciori de porc, ceapa, sare grunjoasa, boia dulce, faina, baghete si ulei.

Ingrediente:Hot Dogs cu ceapa prajita

  • 1 codita de telina, tocata
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 conserva de 400 g rosii in suc, tocate
  • un praf de chilli
  • 1 lingurita zahar
  • 2 lingurite sos Worchershire
  • 3 linguri votca
  • 8 carnaciori de porc

pentru ceapa:

  • 1 ceapa mare, taiata inele
  • 1 lingurita sare grunjoasa, zdrobita
  • 1 lingura boia dulce
  • 125 g faina
  • 8 baghete mici
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Soteaza telina si ceapa 5 minute, pana cand se inmoaie; adauga rosiile, chilli, zaharul si sosul Worchestershire si firbe 10 minute. Adauga votca si lasa sa fiarba cateva clocote. Da carnaciorii la gril sau la cuptor.

Taie-i felii si adauga-i in sosul de rosii. Presara sarea peste ceapa tocata si lasa sa stea deoparte 10 minute. Scurge lichidul si stoarce cu prosop din hartie. Combina boiaua cu faina si adauga piper negru proaspat macinat.

Tavaleste inelele de ceapa prin faina si prajeste in bazin de ulei incins, cate o mana odata, 30 de secunde, pana cand se rumenesc. Lasa deoparte pe hartie absorbanta. Taie painea si umple cu sos, cu carnaciori si ceapa rumenita.

Hot Dogs cu ceapa prajita

Hot Dogs cu ceapa prajita

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ceapa prajita crocanta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.