Hering cu chili si mustar

Printeaza

Hering cu chili si mustar din: heringi, unt, boia iute, mustar de dijon, zeama de lamaie, zahar brun, sare.

Ingrediente:Hering cu chili si mustar

  • 4 heringi medii
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita zahar brun
  • sare dupa gust

 

Mod de preparare:

Curăţaţi peştii de intestine şi solzi. Crestaţi-le pielea în mai multe locuri.

Amestecaţi restul ingredientelor şi ungeţi peştii cu acest amestec, inclusiv pe interior. Puneţi heringii pe o tavă unsă cu puţin ulei şi coaceţi-i cca 20-25 min, în cuptorul încins la 180°C (treapta 5).

Serviţi-i imediat, cu garnitura preferată.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.