Hamburger de casă
PrinteazaHamburger de casă din: carne tocata de vita, ceapa, kaizer, branza topita, chifle, cimbru, piper, ulei si sare.
- 500 g carne tocata de vita
- 2 cepe
- 4 felii de kaizer
- 4 felii de branza topita
- 4 chifle
- cimbru
- piper
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Presară peste carne condimentele, un praf de sare şi adaugă o ceapă tocată mărunt. Amestecă si lasă la frigider o oră. Scoate carnea din frigider şi modelează patru hamburgeri.
Unge o tigaie de teflon cu ulei, las-o să se încingă şi pune chiftelele. Prăjeşte-le pe ambele părţi. între timp, taie chiflele în două şi dă-le la cuptor.
Taie kaizerul în felii şi perpeleşte-le în tigaia de teflon. Când sunt frumos rumenite, scoate-le pe farfurie şi pune ceapa rămasa, tăiată în rondele.
Când devine sticloasă, stinge focul. Pune între chifle hamburgerul, o felie de brânză topită, câteva bucăţi de kaizer şi rondele de ceapă.
Hamburger de casă
Pofta buna!