Hamburger de casă

Printeaza

Hamburger de casă din: carne tocata de vita, ceapa, kaizer, branza topita, chifle, cimbru, piper, ulei si sare.

Ingrediente:Hamburger_de_casa

  • 500 g carne tocata de vita
  • 2 cepe
  • 4 felii de kaizer
  • 4 felii de branza topita
  • 4 chifle
  • cimbru
  • piper
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Presară peste carne condimentele, un praf de sare şi adaugă o ceapă tocată mărunt. Amestecă si lasă la frigider o oră. Scoate carnea din frigider şi modelează patru hamburgeri.

Unge o tigaie de teflon cu ulei, las-o să se încingă şi pune chiftelele. Prăjeşte-le pe ambele părţi. între timp, taie chiflele în două şi dă-le la cuptor.

Taie kaizerul în felii şi perpeleşte-le în tigaia de teflon. Când sunt frumos rumenite, scoate-le pe farfurie şi pune ceapa rămasa, tăiată în rondele.

Când devine sticloasă, stinge focul. Pune între chifle hamburgerul, o felie de brânză topită, câteva bucăţi de kaizer şi rondele de ceapă.

Hamburger de casă

Hamburger_de_casa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.