Hamburger cu alune

Printeaza

Hamburger cu alune din: ceapa, dovlecei, ulei, nuci, migdale, alune, carne tocata, ou, pesmet, sare, piper, chifle, rosii, salata verde, sos remoulade.

Ingediente:Hamburger_cu_alune

  • 1 ceapa
  • 100 g dovlecei
  • 2 linguri ulei
  • 50 g amestec de nuci, migdale si alune
  • 400 g carne tocata
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • 8 chifle albe pentru hamburgeri
  • 2 rosii
  • 8 frunze de salata verde
  • 6 linguri sos remoulade

 

Mod de preparare:

Se taie cubuleţe ceapa şi dovleceii şi se călesc. Se toacă nucile şi se adaugă. Se scot şi se frământă cu carnea tocată, ,s ou şi pesmet. Se condimentează. Se modelează 8 chifteluţe. Se pune pe grătar o bucată de folie de aluminiu unsă cu ulei şi | se dispun chifteluţele; se frig 7-8 min. Se taie roşiile în felii.

Pe chiflele tăiate pe jumătate se aşază câte o frunză de salată, roşii şi chifteluţe. Se garnisesc cu sos remoulade şi se acoperă cu restul de jumătăţi de chifle.

Hamburger cu alune

Hamburger_cu_alune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.