Halva cu fistic si pasta de susan

Printeaza

Halva cu fistic si pasta de susan din: miere, fistic, esenţă de vanilie, pastă de susan.

Halva_cu_fistic_si_pasta_de_susan

Ingrediente:

  • 700 g miere
  • 150 g fistic
  • 11/2 linguriţă esenţă de vanilie
  • 500 g pastă de susan

Mod de preparare:

Pui mierea într-o oală la în­călzit, iei apoi de pe foc şi laşi să se răcorească puţin (5 minute), apoi adaugi fisticul mărunţit şi vanilia. încorporezi apoi pasta de susan, ameste­când bine.

Torni amestecul într-o for­mă unsă cu ulei, după ce se răceşte complet şi înveleşti forma cu folie alimentară. Laşi la frigider în jur de 36 de ore.

Halva cu fistic si pasta de susan

Halva_cu_fistic_si_pasta_de_susan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.