Halibut cu orez basmati si castane

Printeaza

Halibut cu orez basmati si castane din: file de halibut, orez basmati, castane, lamaie, ulei de masline, supa de legume, sare si piper.

Ingrediente:

  • 8 bucati file de halibut
  • 200 g orez basmati
  • 300 g castane
  • 1 lamaie
  • 500 ml ulei de masline
  • 500 ml supa de legume
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Presăraţi fileul de halibut cu sare şi piper, apoi puneţi-l într-o cratiţă, în uleiul de măsline încins, stropiţi-l cu zeamă de lă¬mâie şi prăjiţi-l câte 2 minute pe fiecare parte, apoi scoateţi fileurile pe o farfurie şi păstraţi-le acoperite, la cald.

Puneţi în uleiul rămas în tigaie orezul şi castanele, adăugaţi supa de legume, potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să fiarbă la foc mic până când orezul absoarbe toată supa şi începe să se prăjească în ulei. Serviţi câte 2 fileuri de halibut la o porşie cu garnitură de orez şi castane şi ornaţi cu feliuţe de lămâie si mărar.

Halibut cu orez basmati si castane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.